top of page
  • Writer's pictureSaweg

SANICEVE B.V.Groothandel in Sanitair en Installatiematerialen
Saniceve B.V. Saniceve is een groothandel in installatiematerialen en sanitair. Onze afdeling 'installatie' biedt alle producten die de vakman nodig heeft voor alle mogelijke installatiewerkzaamheden. Ons assortiment is groot, waaronder CV-ketels, alle soorten verwarming, aansluitmaterialen, leidingsystemen, gereedschap,etcetera - en grotendeels uit voorraad leverbaar. Onze producten zijn geschikt voor zowel woning- en utiliteitsbouw. Naast onze producten bieden wij ook ondersteuning en technisch advies. We maken tekeningen en transmissieberekeningen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het afhalen van materialen via onze afhaalbalie. Deze balie wordt bemand door ervaren en enthousiaste medewerkers met verstand van zaken. Zij adviseren u graag en goed.


Saniceve beschikt over een eigentijdse showroom waarin u als particulier, samen met een erkend installateur, uw sanitair volledig naar wens kunt samenstellen. We tonen u de laatste trends op het gebied van baden, douches, badmeubels, tegels en accessoires en creëren een badkamer waar u graag in zult vertoeven en kunt ontspannen. Daarbij wordt ook gekeken naar wat technisch mogelijk is; is het ontwerp ook uitvoerbaar zoals u het graag zou willen? Welke obstakels kunt u tegenkomen?


Maar vooral, hoe maken we er samen de ultieme badkamer van! Saniceve bestaat bijna 40 jaar en kan zich door deze lange ervaring beroepen op een grote dosis vak- en productkennis. Zowel op het gebied van installatiematerialen als sanitair maar ook op het gebied van regelgeving en milieu kunnen wij u van dienst zijn. We kunnen daardoor oplossingsgericht met u meedenken, u van de juiste adviezen voorzien en u optimaal begeleiden van A tot Z.

Nederweert

Pannenweg 223-229, 6031RK Nederweert

0495-632826

info@saniceve.nl


Openingstijden

Showroom uitsluitend geopend op afspraak.

maandag 09.00 - 17.00 dinsdag 09.00 - 20.00 woensdag 09.00 - 17.00 donderdag 09.00 - 20.00 vrijdag 09.00 - 17.00 zaterdag 09.00 - 16.00


Openingstijden afhaalbalie

ma t/m vrij

07:30 tot 17:00Homepagina Saniceve B.V.

56 views0 comments

Comments


bottom of page