top of page
  • Writer's pictureSaweg

H&K Technische Groothandel


H&K Technische Groothandel De specialist op het gebied van kunststof leidingsystemen, duurzame systemen, ventilatiesystemen en installatiematerialen.

In opdracht verzorgen wij eveneens volledige vloerverwarmingssystemen.H&K Technische Groothandel (kortweg H&K) is een groothandel gevestigd in Zwolle en Nijverdal. De eerste vraagt die volgt na een introducerende zin als deze is: “Wat is een nu een technische groothandel?”. Het bondige antwoord op de vraag is: “Een winkel voor installateurs waar alles wordt verkocht dat nodig is voor transport van water, gas en lucht in woningen en bedrijfspanden”. Klanten van H&K zijn dan ook voornamelijk installateurs en grond- weg en waterbouwers, uit Noord- en Oost-Nederland.


Naast het leveren van producten voor de installatiebranche bieden wij ook de mogelijkheid om volledige projecten voor o.a. vloerverwarmingssystemen bij ons onder te brengen. Van calculatie tot werkvoorbereiding en van tekenwerk tot leveringen en in samenwerking met vaste verlengploegen organiseren wij zelfs de montage.In 1997 hebben Henk en Klaas (H&K), beide van origine installateurs, de beslissing genomen om samen een groothandel op te richten in Zwolle. Aan de Schoenerweg werd een pand gekocht, en een voorraad aangelegd met voornamelijk PVC en koperen materiaal. In de jaren die volgden groeide het bedrijf en de klanten gestaag door, voornamelijk in de regio Zwolle en Kampen. In 2007 zwaaiden Henk en Klaas af eigenaar, en in dat jaar werd H&K door een nieuwe eigenaar overgenomen.

Vestiging Zwolle Vestiging Nijverdal

Schoenerweg 2a, 8042PJ Zwolle Edisonstraat 9, 7442DB Nijverdal

038-4221515 0548-745612

Openingstijden Openingstijden

Ma t/m vr Ma t/m vr

07.00 tot 17.00 07.30 tot 17.00Homepagina H&K Technische Groothandel


68 views0 comments

Comments


bottom of page